STORITVE

Izdelava kvalitetne in moderne notranje opreme


Nudimo vam v roku izdelano pohištvo, uporabo kvalitetnih materialov, praktične nasvete in 3D izrise. Skrbimo za kvaliteto materialov in kvalitetno izdelavo notranje opreme ne glede na izbran cenovni razred, saj želimo, da dobite največ za svoj denar.

Najbolj pogosto izdelujemo kuhinje po meri. Ravno kuhinja je tisti del stanovanja, ki lahko stanovanje obogati s posebno držo. Posvetimo se vam tudi s svetovanjem za optimalno izrabo prostora, izbiro materialov in barv, saj želimo našim strankam podariti pohištvo po aktualnih modnih smernicah in predvsem praktično uporabo notranje opreme.

Odlikuje nas natančnost pri izdelavi pohištva, ki je potrebna, da bo vaše pohištvo po zadnjih smernicah notranjega designa. Pri izdelavi vašega pohištva nas vodi predvsem pozornost na detajle, ki so ključnega pomena, če želite, da vaše pohištvo dobi vrhunski izgled, četudi izberete cenovno dostopnejše materiale. Naš cilj je vrhunsko izdelano pohištvo in pozornost na detajle in ponosni smo, da so naše stranke zadovoljne in z veseljem priporočajo naše storitve tudi svojim prijateljem in znancem.


 

Večji projekti – celostna rešitev od ideje do izvedbe


V zadnjem času je vse bolj aktualna tudi izvedba večjih projektov. Nudimo vam storitve vse od idejne zasnove pa do montaže notranje opreme za stanovanjske hiše, vzorčna stanovanja ter poslovne in raznovrstne razstavne prostore:
  • Idejna zasnova in oblikovanje notranje opreme: Arhipetka, Petra Bečan, u.d.i.a
  • Kakovostna izvedba in sodelovanje z našim ali vašim izbranim arhitektom, da dosežemo optimalno izvedbo idejne zasnove ter kakovost za pravo ceno
  • Montaža notranje opreme v dogovorjenih rokih.

Pohvalimo se lahko s številnimi uspešnimi projekti: vzorčna stanovanja v Ljubljani (Celovški dvori), v Kopru (Nokturno), Rio Casino, Triumph, Trgovine OVS in Blue Kids, Fotkar in številni drugi.


Izdelava in postavitev sejemskih prostorov ter opremljanje razstavnih prostorov


Za seboj imamo leta delovanja na področju izdelave kompleksnih pohištvenih in sejemskih rešitev, sodelovanja v mnogih domačih in mednarodnih projektih, o čemer pričajo številne reference in pohvale naših naročnikov in strank. Za vas lahko izpeljemo raznovrstne projekte:
  • Opremljanje trgovin, poslovnih in drugi razstavnih prostorov
  • Izdelava mizarskih elementov za sejemske stojnice
  • Izdelava kompleksnejših elementov za sejemske stojnice in razstavne prostore.
  • Področje postavljanja sejemskih konstrukcij in razstavnih prostorov

 

Kreativno notranje oblikovanje Arhipetka


Bi si želeli svoje prostore opremiti kreativno, funkcionalno in prostorsko optimalno, pa ne veste, kako bi se tega lotili?

V sodelovanju z oblikovalko notranje opreme Arhipetka, Petra Bečan, u.d.i.a vam zagotovimo premišljeno oblikovane prostore, ki vam omogočijo prijetnejše bivanje in učinkovito uporabo prostorov.

Oglejte si reference naših projektov notranjega oblikovanja: